Već neko vreme postoji trend da veliki dan kao što je venčanje postoji odvojen deo za slatki sto pun lepo dekorisanih i ukusnih cupecake-ova i mafina najrazličitijih ukusa i boja. Međutim, njihova popularnost se ovde ne završava, ima ih svuda, na svim tipovima proslava, i svuda gde je uživanje u dobrom slatkišu podrazumeva. Mogli bismo reći da je to i svaki dan, ali za venčanja su posebno interesantni jer vam pružaju raznovrsnost i raznolikost u svakom smislu.

Ima ih u toliko boja, oblika i ukusa, ali mi vam ovoga puta izdvajamo neke koji su nama posebno zapali za oko, kako bi vam možda dali ideju ukoliko se odlučite da svoje venčanje obogatite ovim zanimljivim i neobičnim torticama.

 

1. Cupcakes ukrašeni biserima i cvećem

Elegantni i pomalo tradicionalni ukrasi koji podsećaju na venčanje. Lako se uklapaju u temu gotovo svakog venčanja, a na vama je da izaberete cveće koje biste iskoristili, mada su to najčešće ruže, i boju. Iako se uz belo sve uklapa, ovi cupcake-ovi još elegantnije izgledaju u kombinaciji beli biseri i fondan, cveće u nekoj pastelnoj boji i korpice u srebrnoj.

 

 

 


2. Cupcakes sa motivima mlade i mladoženje

Ako su vam se ikada dopadali “obučeni” cupcakes ovo je pravi izbor za vas. Odeveni u elegantno odelo ili frak koji predstavljaju mladoženju i sa druge strane odeveni u venčanicu u beloj boji ili nekoj drugoj, izgledaće predivno na vašem venčanju.

 

3. Cupcakes u cvetnoj temi

Venčanje je na proleće iili leto i sve je u tim veselim i jarkim bojama pa zašto ne bi bili i vaši cupcake-ovi. Ručno izrađeni cvetići u boji ili bojama koje volite, poređani jedni pored drugih dovešće do prave erupcije boja i privlačiće sigurno poglede svih prisutnih. Sa druge strane možete ih i iskoristiti i ako je vaše venčanje na zimu, simboličnom plavom bojom, neće biti dosadno i doneće malo lepog vremena tog posebnog dana.

 

 

 


4. 
Jednostavni cupcakes pastelnih boja i raznovrsnih dezena

Ovde su vam mogućnosti beskonačne. Možete kombinovati bilo koje boje i na njima se mogu iscrtati različiti motivi, oblici, dezeni. Često su to srca, čipka, poneki cvet, linije i sl. Sjajni su u nebo plavo i zlatnoj kombinaciji, i generalno kada kombinujete jednu svetliju i drugu malo efektniju boju.

 

5. Klasični cupecakes sa kremom i ukrasima

Kažu da je ono što je dobro ne treba menjati, pa tako ovakvi cupcake-ovi često zauzimaju počasno mesto na venčanjima. Na vrhu krem sa sitnim perlicama i ukrasima, lako se uklapa u bilo koju temu večanja, posebno ako imate neku određenu boju koje se držite. I ne samo što lepo izledaju već su posebno ukusni i praktični.