Dolazi taj veoma važan dan u godini, rođendan Vašeg deteta, prijatelja, člana porodice. Sa tim važnim danom dolazi i odluka o rođendanskoj torti, jer nema lepšeg trenutka nego kada ugledate ozareno i srećno lice osobe koju volite u trenutku iznenađenja, a savršena torta koja oslikava sve ono što ta osoba voli jeste iznenađenje koje se pamti. Ukusna, lepa i do detalja ukrašena po želji klijenta jeste idealna torta, a to je nešto čemu svaki poslastičar stremi.

Koji god da je rođendan u pitanju, torte su tu da učine da se osećamo ponovo kao dete makar tog dana u godini. A zašto i ne bismo, proslavljamo sa dragim ljudima još jednu godinu u nizu i uživamo u slatkim đakonijama i tortama omiljenih ukusa. Zbog toga mi ulažemo mnogo truda i ljubavi u naše torte koje pripremamo za Vaš divan dan. Iako su pune modernih detalja i na prvi pogled jednostavne, već nakon prvog zalogaja vas vraćaju u detinjstvo i podsećaju na ukusne torte koje pripremaju bake i mame. Zaljubljeni ne samo u izgled, već i ukus torte, ulažući mnoštvo ljubavi u svaku koru, fil i ukras, mamimo Vaše osmehe pri svakom zalogaju.

Ako nas pitate koji su to ukusi najtraženiji teško je reći, jer se ukusi dosta razlikuju, ali svakako se u poslednje vreme ističu Kinder, Esterhazi i Moskva. Kinder posebno vole deca, a ako imate u porodici velikog ljubitelja čokolade ova torta se sjajno uklapa sa ukrasima od različitih malih čokoladica i slatkiša. A takva torta zasigurno mami mnogo osmeha kod strastvenih ljubitelja čokolade. Sa druge strane ako volite svedenije ukuse i lešnik, Esterhazi je torta koju će voleti i mlađi i stariji. Verujemo da se iz tog razloga često i bira za velike proslave. I na kraju, čuvena Moskva torta je odlična kada želite da balansirate između slatkog i kiselih višnji. Jer ova klasična i bezvremenska torta nikada ne izlazi iz mode.

 

Bilo da izaberete neke od ovih ukusa ili neki potpuno drugi, naši kreativni poslastičari će napraviti tortu baš onakvu kakvu ste zamislili. Savršenog ukusa i izgleda koji oslikava sve one junake koje Vaše dete voli, hobije Vaših najboljih prijatelja i rođaka, ili će biti jedostavna, puna voća i slatkiša. Na kraju krajeva biće autentična, napravljena baš on ako kako ste je zamislili.