Šareni, lepi i fantastičnog ukusa cupcakes su izuzetno popularni već godinama unazad. I ne samo što predivno izgledaju, već njihov ukus osvaja srca gotovo svih koji ih probaju. Mogu biti sjajan poklon za svaku priliku, deo vaše praznične trpeze ili jednostavno mogu biti deo vaših posebnih događaja kao što su rođendani i venčanja. Na kraju krajeva, u njima možete uživati svakodnevno i ne treba vam posebna prilika da se zasladite ovom poslasticom.

Raznovrsnih ukusa, ukrašeni na hiljadu načina, nude vam ogroman izbor i uvek odličnu priliku da probate neki novi. Raznolikosti ne manjka, iako su najpopularniji oni sa vanilom i čokoladom, oni punjeni voćem su sjajan način da se zasladite preko leta, a sa druge strane oni jesenjih ukusa poput bundeve i cimeta polako postaju sve zanimljiviji i popularniji.
Kada pričamo o cupcakes, nikada nije previše. U zavisnosti od prilike uvek možete biti kreativni sa ukrasima i bojama, bez obzira da li pre birate manje ili standardne cupcake-ove. Pored klasičnih poput šlaga, šarenih bombonica i malih slatkiša, tu su i dekoracije poput likova iz crtanih filmova, u 2D-u  položenih ili pak 3D figurica na vrhu cupcake-a koji su odlično rešenje za dečije rođendane i kojima se deca oduševe. Osim toga mogu se postaviti i odštampane fotografije ili natpisi na jestivom papiru, što zavisi isključivo od vaše želje.

Sa druge strane, novi trendovi u organizaciji venčanja nisu zaobišli ni ove poslastice, pa se veliki broj mladenaca odlučuje za cupcakes umesto tradicionalne torte. Osim što mogu biti različitih ukusa, vrlo su praktični jer zaobilazite trenutak sečenja torte za svakog gosta, i svako se može poslužiti sam i uživati ne samo u jednom već u bezbroj predivnih cupcake-ova. A kako mnogi mladenci ne mogu da se odreknu klasične torte, ovi savršeni kolačići se vrlo lako kombinuju zajedno sa njom pa svaki gost dobija malu svadbenu tortu samo za sebe. Izbora je mnogo, na vama je samo da se odlučite.